Introduction to Criminal Justice International 14th Edition by Larry J. Siegel – Test Bank

- 29%

$24.97

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

  Format: Downloadable ZIP File

  Resource Type: Test bank

  Duration: Unlimited downloads

  Delivery: Instant Download

Add your review

Introduction to Criminal Justice International 14th Edition by Larry J. Siegel – Test Bank

MULTIPLE CHOICE

1. Most police corporations are organized in a (n) ______ methodology.
A. Cooperative and democratic
B. Firm and businesslike
C. Hierarchical
D. Egalitarian

ANS: C REF: p. 196 OBJ: 1

2. How do most municipal police departments resolve promotion eligibility?
A. Testing
B. Bodily agility
C. Arrest effectivity
D. Time-in-rank

ANS: D REF: p. 197 OBJ: 1

3. The promotion system presently utilized in police departments usually discourages the:
A. Recruitment and hiring of college-educated officers
B. Recruitment and hiring of minority officers
C. Hiring of expert officers from totally different departments
D. Use of a military-like organizational development

ANS: C REF: p. 197-198 OBJ: 1

4. Which of the subsequent is not a program or protection to try to improve patrol effectiveness?
A. Speedy response
B. Concentrating on of specific crimes
C. Aggressive patrol
D. Decrease the number of arrests

ANS: D REF: p. 201-204 OBJ: 3

5. Which of the subsequent is not certainly one of many foremost capabilities of police patrol?
A. Deterring crime by way of police presence
B. Aiding individuals who cannot help themselves
C. Facilitating the movement of holiday makers and folk
D. Issuing arrest warrants

ANS: D REF: p. 199-200 OBJ: 2

6. Whereas police patrol has many goals, most police specialists agree that the majority of police patrol efforts are devoted to:
A. Crime combating
B. Order maintenance
C. Responding to emergencies
D. Deterring crime

ANS: B REF: p. 200 OBJ: 2

7. The goal of the Kansas Metropolis Patrol Analysis was to take into account:
A. The effectiveness of assorted patrol fashions
B. Police use of drive necessities
C. Command and administration constructions
D. The time-in-rank system of promotion

ANS: A REF: p. 200 OBJ: 2

8. What was the principal discovering of the Kansas Metropolis Patrol Analysis?
A. The sort of patrol model adopted has necessary have an effect on on crime.
B. There could also be little proof to suggest that elevated police patrol deters crime.
C. Patrol strategies can have a giant have an effect on on citizen’s attitudes.
D. Patrol strategies can significantly have an effect on citizen’s satisfaction with police.

ANS: B REF: p. 200 OBJ: 2

9. Which of the subsequent is not a criticism of in-car police cameras?
A. Accountability of officers
B. Reliance on the digital digital camera
C. An extreme quantity of information
D. Stress and job effectivity

ANS: A REF: p. 205 OBJ: 2

10. Police stopping motorists to problem citations and aggressively arresting suspicious people is an occasion of what sort of policing?
A. Proactive
B. Neighborhood
C. Reactive
D. Neighborhood

ANS: A REF: p. 201 OBJ: 3

Educational Sources Related Test Banks

Introduction to Corporate Finance What Companies Do, 3rd Edition by John Graham – Test Bank

Test Bank For Introduction to Criminology Theories Methods and Criminal Behavior 9th Edition By Hagan

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Introduction to Criminal Justice International 14th Edition by Larry J. Siegel – Test Bank”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Introduction to Criminal Justice International 14th Edition by Larry J. Siegel – Test Bank
Introduction to Criminal Justice International 14th Edition by Larry J. Siegel – Test Bank

$24.97

X
Test Bank Goo
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart