Campbell Biology Concepts Connections 8th Edition Reece Taylor-Test Bank

- 29%

$24.97

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

  Format: Downloadable ZIP File

  Resource Type: Test bank

  Duration: Unlimited downloads

  Delivery: Instant Download

Add your review

Test Bank For Campbell Biology Concepts Connections 8th Edition Reece Taylor

ISBN-10: 0321946685, ISBN-13: 978-0321946683
Chapter 1 Biology: Exploring Life
1.1 Multiple-Choice Questions
1) Which of the following statements about the properties of life is false?
A) Organisms have the ability to take in energy and use it.
B) Organisms have the ability to respond to stimuli from the environment.
C) Organisms have the ability to reproduce.
D) Organisms have an unchanging, constant internal environment
Answer: D
Topic: 1.1
Skill: Knowledge/Comprehension
Learning Outcome: 1.2
2) Life is organized in a hierarchical fashion. Which of the following sequences correctly lists
that hierarchy from least inclusive to most inclusive?
A) ecosystem, population, organ system, cell, community, molecule, organ, organism, organelle,
tissue
B) cell, molecule, organ system, organ, organelle, population, tissue, organism, ecosystem,
community
C) molecule, cell, organism, organ system, tissue, population, organ, organelle, community,
ecosystem
D) molecule, organelle, cell, tissue, organ, organ system, organism, population, community,
ecosystem
Answer: D
Topic: 1.2
Skill: Application/Analysis
Learning Outcome: 1.3
Global LO: 2
3) What is the difference between a tissue and an organ system?
A) The tissue level of organization is more inclusive than the organ system level.
B) Tissues are not composed of cells; organ systems are composed of cells.
C) A tissue cannot exist unless it is a component of an organ system, whereas an organ system
can exist independently of tissues.
D) An organ system includes tissues.
Answer: D
Topic: 1.2
Skill: Knowledge/Comprehension
Learning Outcome: 1.3
2
Copyright © 2015 Pearson Education, Inc.
4) The tree in your backyard is home to two cardinals, a colony of ants, a wasp’s nest, two
squirrels, and millions of bacteria. Together, all of these organisms represent
A) a species.
B) a community.
C) a population.
D) an ecosystem.
Answer: B
Topic: 1.2
Skill: Application/Analysis
Learning Outcome: 1.3
Global LO: 2
5) If you eat a hamburger, you are mainly eating ground-up beef muscle. What levels of
organization are represented in this ground-up muscle?
A) organism, population, and community
B) organ, organ system, and organism
C) organelle, cell, and tissue
D) tissue, organ, and organ system
Answer: C
Topic: 1.2
Skill: Application/Analysis
Learning Outcome: 1.3
Global LO: 2
6) Which of the following statements regarding a common cellular activity is false?
A) Cells respond to the environment.
B) Cells develop and maintain complex organization.
C) Cells regulate their internal environment.
D) New cells are derived from cellular components like organelles.
Answer: D
Topic: 1.3
Skill: Knowledge/Comprehension
Learning Outcome: 1.2
7) Your instructor asks you to look into your microscope to see a prokaryotic cell. You will be
looking for a cell that
A) has a nucleus.
B) has a membrane.
C) makes up most of the tissues of your body.
D) is much larger than most cells in your body.
Answer: B
Topic: 1.3
Skill: Knowledge/Comprehension
Learning Outcome: 1.3
3
Copyright © 2015 Pearson Education, Inc.
8) Which of the following statements about ecosystems is false?
A) Bacteria and fungi recycle energy within an ecosystem.
B) Plants and other photosynthetic organisms are producers in ecosystems.
C) Chemical nutrients cycle within an ecosystem.
D) In the process of energy conversions within an ecosystem, some energy is converted to heat.
Answer: A
Topic: 1.4
Skill: Knowledge/Comprehension
Learning Outcome: 1.3

Biology Related Test Banks

Test Bank For Inquiry Into Life 16th Edition By Sylvia Mader

Test Bank For Immunobiology 9th Edition By Kenneth Murphy

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Campbell Biology Concepts Connections 8th Edition Reece Taylor-Test Bank”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Campbell Biology Concepts Connections 8th Edition Reece Taylor-Test Bank
Campbell Biology Concepts Connections 8th Edition Reece Taylor-Test Bank

$24.97

X
Test Bank Goo
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart